Článek U Zdeňka Pohlreicha na obědě

Vložit nový komentář

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: U Zdeňka Pohlreicha na obědě

08. 11. 2010 - 13:19

lentilka®sdeluje.cz: Už jsem své drahé polovici nahlásila, že jako dárek k narozeninám si přeju oběd či večeři tady. A po přečtení tvého článku už slintám až na zem...
Taky jsem se tuhle rozesmála, když jsme přišli do hospody a z jídelního lístku na mě mával Katův šleh a Mexické fazole...

---
lentilka.sdeluje.cz

08. 11. 2010 - 13:53

davidhavel: Tak to jsem rád, že článek byl tak intuitivní Rozhodně nebudeš litovat Kaťák je prostě klasika a já ho mám stejně rád

---
davidhavel.pise.cz

08. 11. 2010 - 17:03

femme®bonzuje.cz: Asi by som tam mala zajst, aby som konecne zhodnotila aj nieco dobre

---
femme.bonzuje.cz

09. 11. 2010 - 00:51

davidhavel: Mrknul jsem na Tvůj blog, jen letmo... hodnotit restaurace je Tvá záliba nebo zaměstnání? Každopádně tak či tak zajímavé Bohužel na čtení slovenštiny je již pokročilá hodina, tak snad časem...

---
davidhavel.pise.cz

09. 11. 2010 - 16:20

femme®bonzuje.cz: Ma zaliba je jist a nekdy me bavi take o tom psat To som nevedela, ze slovencina je tak narocna

---
femme.bonzuje.cz

09. 11. 2010 - 23:46

davidhavel: Tak možná ani né tak náročná, jako jsem spíš líný se při čtení soustředit PS: zálibám zdar!

---
davidhavel.pise.cz

08. 11. 2010 - 17:34

verča s jessie: Výborný článek nebo spíš, jak by řekla moje pí učitelka - super reportáž. Nahlas tady závidím a povídám rodince, že musíme vyrazit taky, minimálně na tu čokoládu, protože za oběd pro 5ti členou rodinku bychom se asi nedoplatili.

---
www.jessie.pise.cz

09. 11. 2010 - 00:55

davidhavel: Děkuji, děkuji "V plné polní" bych to také nepodnikal, pro dva, v rámci oslavy významné události tak akorát

---
davidhavel.pise.cz

08. 11. 2010 - 17:42

contritus: Tak jsem si to Tvoje vyprávění vychutnala do poslední tečky - i s odkazy. Skvělé. Ten prostor se mi moc nezdál, ale možná živě...
Jinak, ani jsem netušila, že se tak pečivo jí. Já ho tak baštím automaticky. Tak zas o něco moudřejší.

---
contritus.pise.cz

09. 11. 2010 - 00:58

davidhavel: I fotky z putování po Praze jsi poctivě shlédla? To budeš asi jediná Ale o to více děkuji za uznání Jak jsem psal, prostor i na nás působil rozpačitě, ale atmosféra člověk strhne Já pečivo jím jak barbar, rohlík na tři kousnutí

---
davidhavel.pise.cz

09. 11. 2010 - 15:50

contritus: Že váháš. Prahu mám ráda a tak straaaašně dávno jsem tam už nebyla. Zmetra - z těch schodů - se mi udělalo šoufl i teď. A na mnohých místech jsem ještě vůbec nebyla. A ten kostel... A...

---
contritus.pise.cz

09. 11. 2010 - 23:40

davidhavel: Já už zase pěkných pár let jedu do Bratislavy, a ještě jsem tam ani nevyjel... JJ, některé schody jsou pěkně příkré ... památek také znám jen pár a ten kostel byl v Toulavé kameře na ČT1, také mě uchvátil, tak jsem ho musel vidět, stejně jako tu "obludu" - Žižkovskou věž, jen mě mrzí, že až doma jsme zjistili, že je věž přístupná veřejnosti coby rozhledna, tak zase příště Nebo že by prvně ta Bratislava?

---
davidhavel.pise.cz

08. 11. 2010 - 19:55

jandy: Dík za inspiraci. Koneckonců, konečně už se potřebuju rozhodnout, jestli tomu Zděnkovi vlastně fandím nebo ne, není jednodušší způsob než posudit to osobně

---
jandy.vzpomina.cz

09. 11. 2010 - 01:00

davidhavel: Není zač, já jemu osobně fandím čím dál méně, jelikož mi přijde čím dál víc komerční - zejména jeho "Pokud byste náhodou měli zmatek v receptech..." mě ničí.. Zaprodat se k prodeji pořadačů, no, myslím, že to nemá zapotřebí... Alespoň že v "Na nože" nemá prostor ani tendence používat svůj přehrublý slovník jako v "Ano, šéfe!". Každopádně jako kuchař ví, o čem mluví

---
davidhavel.pise.cz

09. 11. 2010 - 22:21

jandy: Ve všem co říkáš, souhlas. Nevadí mi ani Babica, ráda se podívám i na jednoduché recepty,jen mi v poslední době leze na nervy s tím jeho propagováním nádobí "BALARINKA KLIK". Ale holt chápu, sponzor je důležitý a BABICOVY DOBROTY bez sponzora jsou "BABICŮV KONEC NA NOVĚ"

---
jandy.vzpomina.cz

09. 11. 2010 - 23:43

davidhavel: Také mám rád recepty pro obyčejné lidi, ale o to radši se podívám na vyšší gastronomii alespoň v televizi Nicméně Babicu jsem neviděl už hoodně dlouho, takže reklama mi uniká, což mi nevadí. Teď občas vidím Itala v kuchyni, u kterého se mi líbí zejména jeho nádherné komolení češtiny

---
davidhavel.pise.cz

09. 11. 2010 - 07:45

newold®blbne.cz: Mám plnou pusu slin a to je teprve ráno. Vlastně je ale dobře, že jsem to četla zrovna teď a ne večer, neb to bych asi vybílila lednici.
Závidím! Tiše v koutku závidím!

---
newold.blbne.cz

09. 11. 2010 - 23:45

davidhavel: Nezáviď a vyraš do Café Imperial osobně a pak o tom napiš také článek, ale musíš mě na něj upozornit (nějak to psaní i čtení flákám). Mimochodem, mám hlááád

---
davidhavel.pise.cz

09. 11. 2010 - 10:57

string: Úplně se mi sbíhají sliny. Měl jsem to štěstí potkat se ze Zdeňkem osobně, viděl jsem na vlastní oči jak vaří a měl jsem možnost si poté s ním popovídat u večeře. To, jak se ukazuje v TV je samozřejmě hlavně show pro diváky. A jak sám říká, je hlavně podnikatel a v TV dělá až na prvním místě pro peníze.
Strašně hezky se s ním povídá o jídle ale i o životě, má ohromný rozhled, na nic si nehraje a je upřímný.
Nejvíc se mi líbila jeho věta: "V ČR nám nevadí, že platíme za méně kvalitní benzín, oblečení a elektroniku více peněz, než na západě, ale když máme zaplatit víc peněz za kvalitní jídlo, tak se nám to nelíbí"
Jednoduchá jídla která nám uvařil byla opravdu fantastická a vzal jsem si od něj i recepty a i doma se mi to povedlo na jedničku.

09. 11. 2010 - 23:49

davidhavel: Ahoj, rád Tě tu zase vidím a opět děkuji za zajímavý komentář Znamená to, že jsi se byl učit v kulinářském institutu nebo o jakou šlo akci, pokud to není tajné? Na ten "prakul" se ptám proto, že Janča o tom uvažuje a jednoznačně chce jít na lekci k Pohlreichovi, právě aby si na něj mohla udělat nezkreslený názor Ona byla mírně zklamaná, že jsme ho v Imperial-u ani nezahlédli, ale s tím já nepočítal, ani takové ambice nemám. Nicméně jeho kuchyně mě zajímala a nadchla Smekám před jeho kuchaři

---
davidhavel.pise.cz

10. 11. 2010 - 09:48

string: Ano, byl jsem v prakulu, lektoři byli pánové Pohlreich, Vaněk a Frič. Vřele doporučuji, nadchlo mě to tak, že plánuji další návštěvu. Opravdu jsem se hodně naučil a s lektory byla perfektní zábava.

10. 11. 2010 - 14:00

davidhavel: Super "Janča už vypisuje přihlášku"

---
davidhavel.pise.cz

09. 11. 2010 - 11:55

ava: Wow! Úplně cítím ze článku to tvé nadšení Přístup číšníků musel být skvělý, fajn, že jste si to tak užili a od Janči je to hezké překvapení

---
ava.pise.cz

09. 11. 2010 - 23:53

davidhavel: Janča je (většinou) Zlatíčko, udělala mi fakt radost, ačkoli vědět to předem, tak mě tam nedostane

---
davidhavel.pise.cz

09. 11. 2010 - 13:19

mi-lada: Naštěstí jsem po obědě, jinak bych si zaslintala klávesnici.

09. 11. 2010 - 23:54

davidhavel: Sakryš, jak já bych si teď dal alespoň běžný oběd...

---
davidhavel.pise.cz

11. 11. 2010 - 12:47

tenisak*: No vidíš jak sis pošmákl, a to jsi chtěl přejet stanici ,,CIVILIZACE"

---
tenisak.pise.cz

11. 11. 2010 - 13:14

davidhavel:

---
davidhavel.pise.cz