Podmírák

6. říjen 2012 | 18.14 |

Když u nás na vsi otevřeli hospodu, byl jsem moc rád. Není od věci si mít kam zajít po dlouhém (horkém) dni a chlapsky relaxovat. Začali zde točit do té doby pro mne neznámé pivo Kozel a nasadili příjemnou cenu 19,- za půllitr desítky. Na chuť jsem si časem zvykl a dalo by se říci, že mi toto pivo i zachutnalo. 

Jenže není pivo jako pivo...

Pivo

Mnohokrát jsem to přešel bez poznámky, ale onehdy jsem schválně nechal padnout pěnu, abych zjistil, kolik mu chybí... 

Paní hostinská se vymlouvá na to, že jí pivo hodně pění a nechce, aby hosté dlouho čekali...  

... hosté čekají i tak, to je pravda. Dokud se sami hlasitě nepřihlásí, nikdo si jich nevšímá...

Přesto, z vlastní zkušenosti vím, že pivo hodně pění  zejména tomu, kdo ho neumí točit...

Paní hostinská ale umí natočit krásné, nadměrečné pivo s bohatou pěnou, ale to bych musel být V.I.P. šipkař. 

... že jsem téměř příbuzný provozovatele, to jí nevadí.

Do hospůdky tak již nechodím a když už jsem někým přesvědčen abych zavítal, dýžka nedávám...

Zpět na hlavní stranu blogu

Hodnocení

1 · 2 · 3 · 4 · 5
známka: 0.00 (0x)
známkování jako ve škole: 1 = nejlepší, 5 = nejhorší

Komentáře

RE: Podmírák hospodynka 06. 10. 2012 - 20:35
RE(2x): Podmírák davidhavel 07. 10. 2012 - 07:07
RE(3x): Podmírák hospodynka 07. 10. 2012 - 07:37
RE(4x): Podmírák davidhavel 07. 10. 2012 - 07:49