Komentář, na který odpovídáte

08. 02. 2012 - 17:24
 

lojza: V článku autor ještě zapoměl na elektřinu, která se jistě velkým podílem promítne do částky na výrobu. Ale ještě k ceně bagety za 5.50 Kč (u nás v krámě stojí 8 kč), no myslím, že je docela drahá hlavně kvůli platu pekařú a především vedouciho nebo majitele pekárny, protože my si doma děláme velké bagety i rohlíky a housky v troubě a mají stejnou chuť i konzistenci a například jedna bageta nás přijde na 1.80 Kč. Rohlík na 60 Hal. houska také. Suroviny na výrobu nakupujem v Lidlu v akci.

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.