Komentář, na který odpovídáte

31. 01. 2012 - 14:00
 

davidhavel: Jasné, chleba je jednoznačně lepší, (a zrovna já ho prostě miluji, - rýži teda skoro stejně - ale není nad chleba, ale ten klasický "z Inpeka", ten už má snad jen Kaufland), rýži vařím spíš pro Janču. Ta chleba nemusí a alespoň to na noční lépe "vytráví" . Vozit nemusíš, vyměním za čerstvé . A utopence? Ty jsme popravili ještě před Silvestrem a ještě jsem nenaložil... Špenát zkus listový, čerstvý, ne tu mraženou drť. Je mnohem chutnější a když s ním naplníš třeba kapsy z kuřecích řízků, přidáš do nic ještě oříšky a je to přelité omáčkou z dyžonské hořčice... ale to už je moc pracné, to nedělám já, ale Janička Naše nejmilejší, sváteční jídlo

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Zbytková kuchyně