Komentář, na který odpovídáte

31. 01. 2012 - 18:44
 

valach-ostrawski: Zelí se dá zvládnout naprosto jednoduše a jen tak jakoby mimochodem. Osmahneš cibulku, dáš na to kysané zelí (jestli nemáš rád moc kyselé, tak ho propláchni), podlej vodou a podus do měkka. Když ho máš měkké (to zelí - info pro Renku ), přidej do toho na zahuštění přiměřeně oškrábané a jemně nastrouhané syrové brambory. Na půl kila zelí tak jeden větší až dva středně velké - podle chuti. Povař, až zhoustne, dochuť cukrem a/nebo octem případně přisol a podávej.
Dobrou chuť.

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Zbytková kuchyně