Komentář, na který odpovídáte

01. 02. 2012 - 11:46
 

davidhavel: To zkusím Takhle to tedy neznám, do zelí bramboru Zatím jsem se pokoušel o zelí dvakrát a ani jednou to nebylo ono. Ač mám rád "kyselo kyselý a bramborák bramborovej", tak jednou bylo kyselé až běda a o tom sladkém radši ani nemluvit . Janička dělá dobré, ale takové jako dělávala babička, to neumí nikdo... , ani moje mamka ne.. A já? Já ho radši vyndám ze sklenice rovnou na talíř, neb na sáčky kysaného se dívám již značně skepticky . Ale vyzkouším to! PS: vsuvka velmi vhodná

Vaše odpověď

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Zbytková kuchyně