Článek Než se dostane na stůl aneb cesta rohlíku

Vložit nový komentář

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Než se dostane na stůl aneb cesta rohlíku

18. 12. 2008 - 13:36

milan*: Hezky jsi to rozebral. A teď si představ to dělení, když rohlík stál 30 haléřů.

---
milan.pise.cz

18. 12. 2008 - 14:27

davidhavel: Děkuji za chválu , je to opravdu zajímavé, do jak obyčejných věcí za pár korun, se musí promítnout náklady práce tolika subjektů a jak ty položky musí být titěrné

---
davidhavel.pise.cz

20. 12. 2008 - 19:48

vojtahavel: Zajímavý článek, mám rád články s hlubokou myšlenkou .

---
vojtahavel.pise.cz

20. 12. 2008 - 20:18

samotar®vzpomina.cz: Hlavně nemyslet

---
samotar.vzpomina.cz

20. 12. 2008 - 20:17

samotar®vzpomina.cz: Nejdražší je nafta

---
samotar.vzpomina.cz

21. 09. 2009 - 13:47

newold®blbne.cz: No. ... A když se den před tím pekař opije, do nádoby přidá obsah žaludku, a šup - na světě máme dobré špekové rohlíky. Jako před lety v Teplicích!

---
newold.blbne.cz

22. 09. 2009 - 14:22

davidhavel: Dobrou chuť Ještě že člověk většinou neví co jí...

---
davidhavel.pise.cz

15. 04. 2010 - 19:19

ugisha: Vyčerpávající článek...ale moc se mi líbil, zajímavý velmi

---
ugisha.pise.cz

16. 04. 2010 - 17:06

davidhavel: Děkuji za uznání a slova chvály Pojal jsem to jako takový referát a bavilo mě to Vzpomínka na středoškolské časy a předmě zbožíznalství

---
davidhavel.pise.cz

08. 02. 2012 - 17:24

lojza: V článku autor ještě zapoměl na elektřinu, která se jistě velkým podílem promítne do částky na výrobu. Ale ještě k ceně bagety za 5.50 Kč (u nás v krámě stojí 8 kč), no myslím, že je docela drahá hlavně kvůli platu pekařú a především vedouciho nebo majitele pekárny, protože my si doma děláme velké bagety i rohlíky a housky v troubě a mají stejnou chuť i konzistenci a například jedna bageta nás přijde na 1.80 Kč. Rohlík na 60 Hal. houska také. Suroviny na výrobu nakupujem v Lidlu v akci.

19. 04. 2012 - 19:13

davidhavel: O chlebu: http://calvera.sdeluje.cz/7777-chleba.html

---
davidhavel.pise.cz