milan*: Hezky jsi to rozebral. A teď si představ to dělení, když rohlík stál 30 haléřů.
davidhavel: Děkuji za chválu , je to opravdu zajímavé, do jak obyčejných věcí za pár korun, se musí promítnout náklady práce tolika subjektů a jak ty položky musí být titěrné
newold®blbne.cz: No. ... A když se den před tím pekař opije, do nádoby přidá obsah žaludku, a šup - na světě máme dobré špekové rohlíky. Jako před lety v Teplicích!
davidhavel: Děkuji za uznání a slova chvály Pojal jsem to jako takový referát a bavilo mě to
Vzpomínka na středoškolské časy a předmě zbožíznalství
lojza: V článku autor ještě zapoměl na elektřinu, která se jistě velkým podílem promítne do částky na výrobu. Ale ještě k ceně bagety za 5.50 Kč (u nás v krámě stojí 8 kč), no myslím, že je docela drahá hlavně kvůli platu pekařú a především vedouciho nebo majitele pekárny, protože my si doma děláme velké bagety i rohlíky a housky v troubě a mají stejnou chuť i konzistenci a například jedna bageta nás přijde na 1.80 Kč. Rohlík na 60 Hal. houska také. Suroviny na výrobu nakupujem v Lidlu v akci.