Článek Falešné lazaně aneb jak vznikají recepty

Vložit nový komentář

Přihlášení
jméno:heslo:ze serveru:
vaše jméno:
vaše www: http://*
opište kód:

Pozn.: označená pole nejsou povinná. Odkaz na www bude zobrazen pod Vašim komentářem, pokud se jedná o odkaz na blog.

Komentáře k článku: Falešné lazaně aneb jak vznikají recepty

21. 02. 2012 - 15:22

apok@lypsÍk: Nechutné obžerství...

21. 02. 2012 - 15:26

davidhavel: A v čem konkrétně spočívá? )

---
davidhavel.pise.cz

21. 02. 2012 - 18:11

hospodynka: Dle mého chutné obžerství.

---
hospodynka.pise.cz

21. 02. 2012 - 18:14

davidhavel: Díky, jen mi pořád nejde do hlavy, proč to považujete za obžerství

---
davidhavel.pise.cz

21. 02. 2012 - 16:36

editt: Taky bych chtěla chlapa, kterej umí uvařit, a hlavně se toho nebojí

---
editt.pise.cz

21. 02. 2012 - 16:43

davidhavel: Věř tomu, že mám spoustu vlastností, pro které by jsi toho svého nevyměnila... Každopádně za kompliment děkuji

---
davidhavel.pise.cz

21. 02. 2012 - 19:51

inenaso: Takhle nějak jsem pekla buchtu a byla panečku tak už jinou dělat nebudu tyhle recepty jsou nejlepší a hlavně se nic nevyhodí. Vidíš a ještě si sklidil pochvalu.

---
inenaso.pise.cz

22. 02. 2012 - 15:25

vojtahavel: Představa rýže a brambor v jednom pokrmu mě opravdu neláká Nicméně na obrázku to vypadá dobře, takže bych asi i ochutnal

---
vojtahavel.pise.cz

22. 02. 2012 - 16:07

davidhavel: Když to napíšeš takhle, tak to zní fakt hrozně Každopádně rýže s mletým masem je v pohodě, to máš jako náplň do paprikových lusků apod. No a brambory byly "předělány" na netypickou kaši, která chutnala jak... no prostě jinak Bylo to dobré, až jednou budeš třeba sám hospodařit, tak si možná vzpomeneš a vyzkoušíš

---
davidhavel.pise.cz

22. 02. 2012 - 16:18

vojtahavel: Určitě zrovna včera jsem si říkal, že Tvůj blog asi budu brát jako kuchařku, až budu žít sám a budu potřebovat něco rychle a levně ukuchtit

---
vojtahavel.pise.cz