lentilka®sdeluje.cz: Už jsem své drahé polovici nahlásila, že jako dárek k narozeninám si přeju oběd či večeři tady. A po přečtení tvého článku už slintám až na zem... :D
Taky jsem se tuhle rozesmála, když jsme přišli do hospody a z jídelního lístku na mě mával Katův šleh a Mexické fazole... ;)
davidhavel: Tak to jsem rád, že článek byl tak intuitivní :-D Rozhodně nebudeš litovat *palec* Kaťák je prostě klasika :-D a já ho mám stejně rád :-D :-D
femme®bonzuje.cz: Asi by som tam mala zajst, aby som konecne zhodnotila aj nieco dobre :-)
davidhavel: Mrknul jsem na Tvůj blog, jen letmo... hodnotit restaurace je Tvá záliba nebo zaměstnání? Každopádně tak či tak zajímavé ;) Bohužel na čtení slovenštiny je již pokročilá hodina, tak snad časem...
femme®bonzuje.cz: Ma zaliba je jist :-) a nekdy me bavi take o tom psat:-) To som nevedela, ze slovencina je tak narocna *smich*
davidhavel: Tak možná ani né tak náročná, jako jsem spíš líný se při čtení soustředit *hi* PS: zálibám zdar!
verča s jessie: Výborný článek nebo spíš, jak by řekla moje pí učitelka - super reportáž. :-) Nahlas tady závidím a povídám rodince, že musíme vyrazit taky, minimálně na tu čokoládu, protože za oběd pro 5ti členou rodinku bychom se asi nedoplatili. :-)
davidhavel: Děkuji, děkuji *hi* "V plné polní" bych to také nepodnikal, pro dva, v rámci oslavy významné události tak akorát ;)
contritus: Tak jsem si to Tvoje vyprávění vychutnala do poslední tečky - i s odkazy. Skvělé. Ten prostor se mi moc nezdál, ale možná živě...
Jinak, ani jsem netušila, že se tak pečivo jí. Já ho tak baštím automaticky. Tak zas o něco moudřejší.;)
davidhavel: I fotky z putování po Praze jsi poctivě shlédla? :) To budeš asi jediná *nevi* Ale o to více děkuji za uznání ;) Jak jsem psal, prostor i na nás působil rozpačitě, ale atmosféra člověk strhne ;) Já pečivo jím jak barbar, rohlík na tři kousnutí :-D
contritus: Že váháš. Prahu mám ráda a tak straaaašně dávno jsem tam už nebyla.*plac* Zmetra - z těch schodů - se mi udělalo šoufl i teď.:D A na mnohých místech jsem ještě vůbec nebyla. A ten kostel... A...
davidhavel: Já už zase pěkných pár let jedu do Bratislavy, a ještě jsem tam ani nevyjel... JJ, některé schody jsou pěkně příkré :-D... památek také znám jen pár a ten kostel byl v Toulavé kameře na ČT1, také mě uchvátil, tak jsem ho musel vidět, stejně jako tu "obludu" - Žižkovskou věž, jen mě mrzí, že až doma jsme zjistili, že je věž přístupná veřejnosti coby rozhledna, tak zase příště ;) Nebo že by prvně ta Bratislava? :-D
jandy: Dík za inspiraci. Koneckonců, konečně už se potřebuju rozhodnout, jestli tomu Zděnkovi vlastně fandím nebo ne, není jednodušší způsob než posudit to osobně :D
davidhavel: Není zač, já jemu osobně fandím čím dál méně, jelikož mi přijde čím dál víc komerční - zejména jeho "Pokud byste náhodou měli zmatek v receptech..." mě ničí.. Zaprodat se k prodeji pořadačů, no, myslím, že to nemá zapotřebí... Alespoň že v "Na nože" nemá prostor ani tendence používat svůj přehrublý slovník jako v "Ano, šéfe!". Každopádně jako kuchař ví, o čem mluví ;)
jandy: Ve všem co říkáš, souhlas. Nevadí mi ani Babica, ráda se podívám i na jednoduché recepty,jen mi v poslední době leze na nervy s tím jeho propagováním nádobí "BALARINKA KLIK". Ale holt chápu, sponzor je důležitý a BABICOVY DOBROTY bez sponzora jsou "BABICŮV KONEC NA NOVĚ":D
davidhavel: Také mám rád recepty pro obyčejné lidi, ale o to radši se podívám na vyšší gastronomii alespoň v televizi ;) Nicméně Babicu jsem neviděl už hoodně dlouho, takže reklama mi uniká, což mi nevadí. Teď občas vidím Itala v kuchyni, u kterého se mi líbí zejména jeho nádherné komolení češtiny ;)
newold®blbne.cz: Mám plnou pusu slin a to je teprve ráno. :D Vlastně je ale dobře, že jsem to četla zrovna teď a ne večer, neb to bych asi vybílila lednici. *uf*
Závidím! Tiše v koutku závidím! *palec*
davidhavel: Nezáviď a vyraš do Café Imperial osobně a pak o tom napiš také článek, ale musíš mě na něj upozornit :-D (nějak to psaní i čtení flákám). Mimochodem, mám hlááád :( :-D
string: Úplně se mi sbíhají sliny. :-) Měl jsem to štěstí potkat se ze Zdeňkem osobně, viděl jsem na vlastní oči jak vaří a měl jsem možnost si poté s ním popovídat u večeře. To, jak se ukazuje v TV je samozřejmě hlavně show pro diváky. ;-) A jak sám říká, je hlavně podnikatel a v TV dělá až na prvním místě pro peníze. :-)
Strašně hezky se s ním povídá o jídle ale i o životě, má ohromný rozhled, na nic si nehraje a je upřímný.
Nejvíc se mi líbila jeho věta: "V ČR nám nevadí, že platíme za méně kvalitní benzín, oblečení a elektroniku více peněz, než na západě, ale když máme zaplatit víc peněz za kvalitní jídlo, tak se nám to nelíbí" :-)
Jednoduchá jídla která nám uvařil byla opravdu fantastická a vzal jsem si od něj i recepty a i doma se mi to povedlo na jedničku. :-)
davidhavel: Ahoj, rád Tě tu zase vidím a opět děkuji za zajímavý komentář ;) Znamená to, že jsi se byl učit v kulinářském institutu nebo o jakou šlo akci, pokud to není tajné? Na ten "prakul" se ptám proto, že Janča o tom uvažuje a jednoznačně chce jít na lekci k Pohlreichovi, právě aby si na něj mohla udělat nezkreslený názor ;) Ona byla mírně zklamaná, že jsme ho v Imperial-u ani nezahlédli, ale s tím já nepočítal, ani takové ambice nemám. Nicméně jeho kuchyně mě zajímala a nadchla ;) Smekám před jeho kuchaři ;)
string: Ano, byl jsem v prakulu, lektoři byli pánové Pohlreich, Vaněk a Frič. Vřele doporučuji, nadchlo mě to tak, že plánuji další návštěvu. ;-) Opravdu jsem se hodně naučil a s lektory byla perfektní zábava. :-)
ava*: Wow! Úplně cítím ze článku to tvé nadšení:-) Přístup číšníků musel být skvělý, fajn, že jste si to tak užili a od Janči je to hezké překvapení:-)
---
ava.pise.cz
davidhavel: Janča je (většinou) Zlatíčko, udělala mi fakt radost, ačkoli vědět to předem, tak mě tam nedostane :-D
tenisak*: No vidíš jak sis pošmákl, a to jsi chtěl přejet stanici ,,CIVILIZACE"