lentilka®sdeluje.cz: Už jsem své drahé polovici nahlásila, že jako dárek k narozeninám si přeju oběd či večeři tady. A po přečtení tvého článku už slintám až na zem...
Taky jsem se tuhle rozesmála, když jsme přišli do hospody a z jídelního lístku na mě mával Katův šleh a Mexické fazole...
davidhavel: Tak to jsem rád, že článek byl tak intuitivní
Rozhodně nebudeš litovat
Kaťák je prostě klasika
a já ho mám stejně rád

femme®bonzuje.cz: Asi by som tam mala zajst, aby som konecne zhodnotila aj nieco dobre 
davidhavel: Mrknul jsem na Tvůj blog, jen letmo... hodnotit restaurace je Tvá záliba nebo zaměstnání? Každopádně tak či tak zajímavé
Bohužel na čtení slovenštiny je již pokročilá hodina, tak snad časem...
femme®bonzuje.cz: Ma zaliba je jist
a nekdy me bavi take o tom psat
To som nevedela, ze slovencina je tak narocna 
davidhavel: Tak možná ani né tak náročná, jako jsem spíš líný se při čtení soustředit
PS: zálibám zdar!
verča s jessie: Výborný článek nebo spíš, jak by řekla moje pí učitelka - super reportáž.
Nahlas tady závidím a povídám rodince, že musíme vyrazit taky, minimálně na tu čokoládu, protože za oběd pro 5ti členou rodinku bychom se asi nedoplatili. 
davidhavel: Děkuji, děkuji
"V plné polní" bych to také nepodnikal, pro dva, v rámci oslavy významné události tak akorát 
contritus: Tak jsem si to Tvoje vyprávění vychutnala do poslední tečky - i s odkazy. Skvělé. Ten prostor se mi moc nezdál, ale možná živě...
Jinak, ani jsem netušila, že se tak pečivo jí. Já ho tak baštím automaticky. Tak zas o něco moudřejší.
davidhavel: I fotky z putování po Praze jsi poctivě shlédla?
To budeš asi jediná
Ale o to více děkuji za uznání
Jak jsem psal, prostor i na nás působil rozpačitě, ale atmosféra člověk strhne
Já pečivo jím jak barbar, rohlík na tři kousnutí 
contritus: Že váháš. Prahu mám ráda a tak straaaašně dávno jsem tam už nebyla.
Zmetra - z těch schodů - se mi udělalo šoufl i teď.
A na mnohých místech jsem ještě vůbec nebyla. A ten kostel... A...
davidhavel: Já už zase pěkných pár let jedu do Bratislavy, a ještě jsem tam ani nevyjel... JJ, některé schody jsou pěkně příkré
... památek také znám jen pár a ten kostel byl v Toulavé kameře na ČT1, také mě uchvátil, tak jsem ho musel vidět, stejně jako tu "obludu" - Žižkovskou věž, jen mě mrzí, že až doma jsme zjistili, že je věž přístupná veřejnosti coby rozhledna, tak zase příště
Nebo že by prvně ta Bratislava? 
jandy: Dík za inspiraci. Koneckonců, konečně už se potřebuju rozhodnout, jestli tomu Zděnkovi vlastně fandím nebo ne, není jednodušší způsob než posudit to osobně 
davidhavel: Není zač, já jemu osobně fandím čím dál méně, jelikož mi přijde čím dál víc komerční - zejména jeho "Pokud byste náhodou měli zmatek v receptech..." mě ničí.. Zaprodat se k prodeji pořadačů, no, myslím, že to nemá zapotřebí... Alespoň že v "Na nože" nemá prostor ani tendence používat svůj přehrublý slovník jako v "Ano, šéfe!". Každopádně jako kuchař ví, o čem mluví 
jandy: Ve všem co říkáš, souhlas. Nevadí mi ani Babica, ráda se podívám i na jednoduché recepty,jen mi v poslední době leze na nervy s tím jeho propagováním nádobí "BALARINKA KLIK". Ale holt chápu, sponzor je důležitý a BABICOVY DOBROTY bez sponzora jsou "BABICŮV KONEC NA NOVĚ"
davidhavel: Také mám rád recepty pro obyčejné lidi, ale o to radši se podívám na vyšší gastronomii alespoň v televizi
Nicméně Babicu jsem neviděl už hoodně dlouho, takže reklama mi uniká, což mi nevadí. Teď občas vidím Itala v kuchyni, u kterého se mi líbí zejména jeho nádherné komolení češtiny 
newold®blbne.cz: Mám plnou pusu slin a to je teprve ráno.
Vlastně je ale dobře, že jsem to četla zrovna teď a ne večer, neb to bych asi vybílila lednici.
Závidím! Tiše v koutku závidím! 
davidhavel: Nezáviď a vyraš do Café Imperial osobně a pak o tom napiš také článek, ale musíš mě na něj upozornit
(nějak to psaní i čtení flákám). Mimochodem, mám hlááád

string: Úplně se mi sbíhají sliny.
Měl jsem to štěstí potkat se ze Zdeňkem osobně, viděl jsem na vlastní oči jak vaří a měl jsem možnost si poté s ním popovídat u večeře. To, jak se ukazuje v TV je samozřejmě hlavně show pro diváky.
A jak sám říká, je hlavně podnikatel a v TV dělá až na prvním místě pro peníze.
Strašně hezky se s ním povídá o jídle ale i o životě, má ohromný rozhled, na nic si nehraje a je upřímný.
Nejvíc se mi líbila jeho věta: "V ČR nám nevadí, že platíme za méně kvalitní benzín, oblečení a elektroniku více peněz, než na západě, ale když máme zaplatit víc peněz za kvalitní jídlo, tak se nám to nelíbí"
Jednoduchá jídla která nám uvařil byla opravdu fantastická a vzal jsem si od něj i recepty a i doma se mi to povedlo na jedničku. 
davidhavel: Ahoj, rád Tě tu zase vidím a opět děkuji za zajímavý komentář
Znamená to, že jsi se byl učit v kulinářském institutu nebo o jakou šlo akci, pokud to není tajné? Na ten "prakul" se ptám proto, že Janča o tom uvažuje a jednoznačně chce jít na lekci k Pohlreichovi, právě aby si na něj mohla udělat nezkreslený názor
Ona byla mírně zklamaná, že jsme ho v Imperial-u ani nezahlédli, ale s tím já nepočítal, ani takové ambice nemám. Nicméně jeho kuchyně mě zajímala a nadchla
Smekám před jeho kuchaři 
string: Ano, byl jsem v prakulu, lektoři byli pánové Pohlreich, Vaněk a Frič. Vřele doporučuji, nadchlo mě to tak, že plánuji další návštěvu.
Opravdu jsem se hodně naučil a s lektory byla perfektní zábava. 
ava*: Wow! Úplně cítím ze článku to tvé nadšení
Přístup číšníků musel být skvělý, fajn, že jste si to tak užili a od Janči je to hezké překvapení
---
ava.pise.cz
davidhavel: Janča je (většinou) Zlatíčko, udělala mi fakt radost, ačkoli vědět to předem, tak mě tam nedostane 
tenisak*: No vidíš jak sis pošmákl, a to jsi chtěl přejet stanici ,,CIVILIZACE"